La Marxa de Torxes segueix endavant

MarxaTorxes2019

La territorial de Calella per la Independència ha decidit no desconvocar la Marxa de Torxes que s’ha de celebrar demà dimarts dia 10 a partir de les 21 h, amb inici a la plaça de l’Ajuntament i final a la plaça de Catalunya. No serà fins al darrer moment i en cas de pluja que es decidiria no celebrar-la. Respecte a la Revetlla posterior a la plaça de Catalunya sí que s’ha suspès el sopar i part de l’actuació musical.

La previsió de pluges intenses no fa tirar enrere a la Marxa de Torxes que segueix endavant. En cas de pluja al darrer moment s’anul·larà. En el cas de la revetlla s’ha suspès el sopar però no part de l’actuació musical. Si finalment el temps ho permet, es farà una cantada d’havaneres, on es servirà cremat, ha explicat el portaveu de la territorial local de l’ANC, Josep Barri.

En principi, com és una activitat que no genera una gran organització, podem esperar a l’últim moment i això hem decidit. Seguim convocant a la gent a partir de les 20.30 h, a la plaça de l’Ajuntament. I si no plou, podem fer la Marxa, que dura 15-20 minuts per anar fins a plaça Catalunya. No la suspenem.

La crida a la concentració es fa a la plaça de l’Ajuntament que serà el punt d’inici a la sortida que tindrà lloc a les 21.00 h. Des de la plaça de l’Ajuntament, es continuarà pel carrer Església i Cervantes per anar fins plaça Catalunya, on -si el temps ho permet – s’ha de llegir el manifest i realitzar la Revetlla. D’aquesta festa final, s’ha anul·lat el sopar i si, la nit aguanta hi haurà cantada d’havaneres i cremat amb els Faroners de Calella.

Pel dia 11-S, continuen convocats tant la presència als actes institucionals de Calella com el desplaçament dels busos a la Manifestació de Barcelona, diu Barri.

De cara al dia 11 mantenim tot el que tenim convocat: durant el matí anar als actes oficials que es convoquen a la plaça Catalunya de Calella, on farem la nostra ofrena i parlament, amb les altres entitats locals. La sortida dels busos cap a Barcelona també es manté perquè entenem que es farà. La previsió del temps és que fa bon temps.

En cas de no poder realitzar la Marxa de Torxes l’organització ho farà saber a través de les xarxes socials i també, hi haurà una persona a la plaça per informar de la desconvocatòria.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat