Provaran un mono de triatló “intel·ligent” durant l’IRONMAN Barcelona

mono_triatlon

Incorpora uns dispositius sensorials i electrònics que permeten monitoritzar les constants vitals de l’esportista mentre faci les proves de cursa a peu i bicicleta, com ara el ritme cardíac o la respiració. Les dades s’emmagatzemaran en un aparell electrònic lleuger i de petites dimensions, adaptat a la indumentària que ha dissenyat l’empresa mataronina Hoko, especialitzada en roba esportiva. Aquest és un projecte que ha desenvolupat Eurecat Centre Tecnològic de Catalunya i que forma part del projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial Mataró-Maresme. Calella es converteix en un laboratori urbà d’innovacions en l’àmbit de l’esport.

El projecte està coordinat per l’Ajuntament de Mataró i participat pel TecnoCampus, Eurecat i l’Ajuntament de Callela.

L’esportista suís Stefan Dauwalder s’enfundarà el mono de triatló intel·ligent que es validarà aquest diumenge en el marc de la celebració de l’IRONMAN Barcelona. Portarà el dorsal 1056.

La directora de la Unitat de Teixits Funcionals d’Eurecat Centre Tecnològic de Catalunya, Virginia Garcia, n’ha parlat en una entrevista a l’Info Migdia. Ho podeu recuperar a continuació.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *