Canta al Mar, el festival de corals internacionals que allarga la temporada turística a Calella

Inauguració del "Canta al Mar" 2017

La setena edició de l’esdeveniment cultural tindrà lloc del 24 al 28 d’octubre. Comptarà amb la participació de cantaires de 24 nacionalitats, tots ells allotjats en establiments hotelers de Calella. Així ho ha assegurat el director relacions internacionals d’Interkultur i director de Viatges Tauro, Marc Moreno, en una entrevista al programa La Ciutat.

Canta al Mar reunirà 46 corals de tot el món a Calella. Creix la participació a l’esdeveniment que aprofita el potencial de la música com a llenguatge internacional, i que es converteix en un intercanvi de cultures.

Des de l’organització s’han donat xifres de l’impacte que tindrà en el sector turístic local. Es preveu una ocupació de poc més de 3.200 llits.

Aquest any tenim 46 corals, 42 inscrites oficialment a la competició i quatre que volen participar en els concerts amistosos i la part més folklòrica. Des de la Xina, passant per Croàcia, Dinamarca, Estònia, Finlàndia, Alemanya, Indonèsia, Israel, el Japó… També d’Espanya o els EUA. Això es tradueix en una ocupació de 3.241 llits.

Aquesta serà la setena edició de Canta al Mar, que s’inaugurarà el dimecres 24 d’octubre amb un gran concert de benvinguda de les corals participants a la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau (21h). L’entrada serà gratuïta. Les actuacions musicals s’escamparan fins diumenge per espais a l’aire lliure i recintes privats, com la Plaça de l’Ajuntament i de l’Església, la Sala Mozart o la Fàbrica Llobet-Guri.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *