Puig: “Volem un govern fort independentista”

Amb els resultats a la mà, el representant de Junts per Catalunya a Calella, Josep Puig, estén l’entesa a Esquerra i diu que ara cal formar un govern fort i independentista al capdavant de la Generalitat. El partit del president Puigdemont i Laura Borràs ha obtingut el 20% dels vots A Catalunya. A Calella 1.806 persones els hi han fet confiança, el que representa el 26,27% dels sufragis emesos.

Puig remarca que, tres anys després de l’1 d’octubre, hi ha més escons independentistes al Parlament que en tota la seva història. 

Ens agradaria que els partits independentistes units fessin front comú i poguéssim tenir un govern i un Parlament independentista. Si no ens repetirem i tornarem a l’autonomisme. Hem de fer valer que és la tercera vegada que el bloc independentista guanya i superem el 50%.

Puig considera que aquests resultats els liciten per mostrar internacionalment que l’independentment s’ha sobreposat altre cop a la repressió, però assegura també que la ciutadania ha parlat i està demanant un missatge clar d’unitat al bloc sobiranista.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *