Puigdemont rep el Suris de tennis taula Calella al Palau de la Generalitat

20479774_838166503009678_3002154037158957013_n

El president Carles Puigdemont va rebre ahir al primer equip femení del CTT Calella, com a guanyador de la Copa de la Reina. Les integrants del Suris van ser al Palau de la Generalitat, acompanyades del DKV Borges Vall, vencedor de la competició estatal masculina.

L’acte va comptar amb els parlaments del director del Consell Català de l’Esport, Toni Reig; del president del Suris Calella, Jaume Puig; del president del DKV Borges, Enric Vall, i del president de la Generalitat.

Jèssica Hernández, entrenadora del Suris Calella, ha explicat a una entrevista a l’Info Vespre de Ràdio Calella TV que va ser un privilegi i una experiència visitar el Palau i rebre el reconeixement de la Generalitat a la feina feta a la Copa de la Reina. “S’agraeix el gest”, ha dit.

Puigdemont va donar l’enhorabona a l’esport català i va posar èmfasi en que cal continuar treballant per promocionar-lo.

L’equip junior femení, amb Sofia Xuan Zhang i Alba Fernández, van acabar en la sisena posició als Campionat d’Europa. La seva entrenadora Jessica Hernández ha dit que “és una llàstima però quan jugues a aquests nivells poden passar aquestes coses però que es va mantenir la categoria que era l’objectiu”.

Podeu recuperar l’entrevista íntegra a Jèssica Hernández, emesa a l’Info Vespre.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat