Irene Rigau (JxSí i exconsellera d’Ensenyament): “Entre públics i socials, Catalunya té locals suficients perquè tothom pugui votar”

(Foto: ANC-Calella per la Independència)

L’exconsellera d’Ensenyament de la Generalitat i una de les quatre responsables polítiques de la Generalitat encausades pel 9N ha parlat a Ràdio Calella TV sobre les garanties democràtiques i legals que tindrà el referèndum d’independència de l’1 d’octubre. Irene Rigau n’ha assegurat el rigor i la transparència, el compliment de la legalitat internacional; i ha explicat quins són els mecanismes a partir del quals s’elaborarà el cens i s’articularà la logística de les votacions.

Rigau també ha parlat del paper que tindran els funcionaris de l’administració pública, i ha negat que se’ls posi en la disjuntiva d’haver d’incomplir les seves obligacions. Ha recordat que el 9N es va celebrar gràcies a la col·laboració de més de 42.000 persones voluntàries.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a la diputada de JxSí i exconsellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Irene Rigau.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *