Pulseres Candela recapta 816 euros amb la xocolatada solidària del Taca’t pel Càncer Infantil

Més de 200 persones van respondre a la convocatòria de Pulseras Candela amb motiu del Dia Internacional del Càncer Infantil, dissabte passat. Dues famílies calellenques vinculades a l’entitat havien organitzat una de les xocolatades solidàries de la campanya Taca’t pel Càncer Infantil i van aconseguir recaptar 816 euros, que es destinaran a finançar la investigació sobre el conjunt de malalties que afecten als nens i adolescents.

El Monument a la Sardana va ser el punt de sortida de la marxa que es va fer dissabte a la tarda, amb la participació dels capgrossos dels Gegants de Calella, i amb final al Far, on els escoltes del CAU de Calella van repartir gots de xocolata desfeta a canvi d’un donatiu per a la investigació del càncer infantil.

Nieves Tejeda i Laura Cuadrado van agrair la resposta a la convocatòria feta coincidint amb la commemoració del Dia Internacional del Càncer Infantil.

Quan hem arribat al Monument de la Sardana i hem vist a tanta gent ha estat molt emotiu. Crec que som al voltant de 200 persones i, en una tarda de febrer amb vent i fred, estem molt contentes.

I entre els participants, moltes famílies que van solidaritzar-se així amb les que pateixen el càncer infantil en primera persona.

Pulseras Candela ha celebrat la primera de les xocolatades solidàries que es faran a Calella en les pròximes setmanes. A l’Escola El Far es farà aquest divendres 21 de febrer a la tarda, i les Escoles Freta, el dimecres 11 de març.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *