Quarta victòria seguida de l’UEH Calella

La Unió Esportiva Handbol Calella segueix sumant victòries, aquest cop a la pista del Canovelles 26-29. Els nostres són l’equip de la lliga que encaixa menys gols.

Després d’uns primers minuts de tanteig, els de Toni Guijarro han agafat el timó del partit i amb una bona defensa han arribat a la mitja part guanyant 11-16.

A la segona part els nostres han seguit mostrant un bon nivell arribant a tenir un avantatge de fins a 8 gols. A falta de cinc minuts pel final, els calellencs dominaven el marcador de 5 gols, 23-28. Un avantatge que han sabut gestionar perfectament per aconseguir la quarta victòria seguida.

Després d’aquest bon partit, els nostres estan passant per un bon moment de joc. Amb dos partits menys ocupen un lloc a la meitat de la taula classificatòria. Aquest mes de gener serà clau per poder assolir enganxar-se a la part alta de la classificació i, després d’un mal inici de lliga, no haver de patir.