Una violenta baralla entre joves irromp a l’interior d’una guingueta de Calella

Font: Patrulla Vecinal Mataró
Font: Patrulla Vecinal Mataró

Una quinzena de joves van protagonitzar, divendres a la nit, una violenta baralla dins les instal·lacions del Blue Bar, a la Platja Gran. Els fets van ser recollits per les càmeres de seguretat de la guingueta i en les últimes hores han circulat per les xarxes socials. S’hi pot veure com els nois i noies, la majoria menors d’edat i veïns i veïnes de Calella, s’enfronten a cops de puny i de peu davant la sorpresa de clients i treballadors que es trobaven en aquell moment a l’establiment. Des de l’Ajuntament de Calella s’ha informat que s’ha obert una investigació però que no s’ha presentat cap denúncia a la Policia Local, que és qui s’ha fet càrrec del cas.

Els fets van passar la nit de divendres a la guingueta més pròxima a la Riera Capaspre. Segons es veu en les imatges, un dels joves va agafar el pal de separació per llançar-lo contra el noi que estava rebent tots els cops per part del nombrés grup d’atacants. També va rebre l’impacte d’una cadira.

La Policia Local s’ha fet càrrec de la investigació i, pel moment, no s’ha confirmat el motiu que va originar la baralla. Pel moment no s’ha presentat cap denúncia ni tampoc cap dels implicats va rebre assistència mèdica, segons fonts policials. Des de l’Ajuntament de Calella no s’ha donat més informació al respecte.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat