Què es farà al Camp de Futbol de Mar després de renovar la Muntanyeta?

Imatge d’arxiu
Imatge d’arxiu

El Govern Municipal concep La Muntanyeta com el complex esportiu de referència a Calella, on s’hi concentri l’activitat que fan les entitats que practiquen alguna de les 13 disciplines esportives que alberga. Entre elles, el futbol, que compta amb un nou camp de gespa artificial preparat perquè se’n pugui fer un ús intensiu. De moment, el CF Calella encara no s’hi ha traslladat i continua entrenant-se i competint al Camp de Futbol de Mar. Quan ho faci, l’equipament de primera línia de mar es mantindrà oberta. Serà el recurs que tindrà Calella per quan coincideixin més d’una activitat que no puguin realitzar-se simultàniament a La Muntanyeta.

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha indicat que el camp de mar complementarà el servei que es presta a La Muntanyeta:

El Camp de Futbol de Mar quedarà en un segon nivell i servirà per complementar la Muntanyeta quan coincideixin diverses activitats o competicions. Aquest [La Muntanyeta] serà l’equipament principal i prioritari.

L’alcaldessa ha aprofitat per recordar que l’arranjament del Camp de Futbol de Mar, amb la col·locació d’una nova gespa artificial i un nou enllumenat, va ser de les primeres accions que va dur a terme quan va accedir al Govern de Calella. En aquell moment, La Muntanyeta era impracticable.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *