Inflables i jocs de sensibilització per a infants a la Festa de l’Energia Sostenible

Imatge d'arxiu

Es celebrarà dissabte 16 de juny al matí a la plaça Catalunya. L’organitza l’Ajuntament de Calella amb motiu de la Setmana de l’Energia Sostenible. Hi haurà un punt informatiu amb consells per estalviar en la nostra factura energètica.

N’ha donat algunes idees bàsiques el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Calella, Marc Buch, qui ha animat a tothom a visitar la festa amb els petits de casa perquè s’acostumin a prendre hàbits que són mediambientalment sostenibles.

A mesura que se’ns fonguin les bombetes canviar-les per les de baix consum o no posar l’aire condicionat a 18 graus a l’estiu o a l’hivern no tenir la calefacció a 28 graus, i vigilar que no hi hagi finestres obertes (…) Si fem un consum sostenible, a banda d’ajudar el medi ambient també aconseguim reduir el cost de les factures energètiques.

La Festa de l’Energia Sostenible de Calella començarà a les 10 del matí a la plaça Catalunya. Enguany, la Setmana de l’Energia Sostenible vol fomentar un sistema energètic basat en les renovables com per exemple el solar fotovoltaic. A Calella hi ha plaques per captar l’energia solar a la comissaria de la Policia Local i a la Piscina Municipal Dorly Strobl. En previsió hi ha estendre-les també a l’Ajuntament Vell, un projecte que està elaborant la Diputació de Barcelona.

A continuació podeu recuperar l’entrevista al regidor de Medi Ambient de Calella a l’Info Migdia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *