“Alguns dies d’ahir”: l’impacte dels mesos claus del procés en la família Font

alguns dies família

Catalunya va viure un final de 2017 intens i convuls, determinant a nivell polític, que va impactar en la quotidianitat de moltes famílies. El guionista i director teatral Jordi Casanovas ho retrata en l’obra “Alguns dies d’ahir”, que protagonitzen els Font i que es podrà veure aquest dissabte a la Sala Mozart dins la programació del Cicle Cultural. La Rosa i el Jaume, i els seus fills Laura i Jofre, es troben al menjador de casa durant els mesos de setembre i desembre i veiem com comenten i discuteixen el que està passant al país i com els està transformant.

La família Font veu alterat el seu dia a dia amb els fets polítics que s’esdevenen a Catalunya en els quatre mesos políticament més impactats de la nostra història recent. Pares i fills comparteixen els dubtes, les preguntes, els anhels i els patiments que els va provocant tot allò que passa als carrers.


“Alguns dies d’ahir”, escrita per Jordi Casanovas i dirigida per Ferran Utzet, arriba aquest dissabte 20 de març a la Sala Mozart de Calella (20h). Està interpretada per la pinedenca Míriam Iscla i Abel Folk, Marta Ossó i Francesc Cuéllar.

La venda d’entrades es fa a través del portal entrapolis.com. El preu és de 12 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *