Què fem els calellencs per Cap d’Any i què ens proposem per al 2017?

capdany

Després del Nadal i el Sant Esteve, dies en què s’acostuma a reunir la família a l’entorn de la taula i bon menjar, ara toca preparar el Cap d’Any. Com donarem la benvinguda al 2017 els calellencs? Us quedareu a casa per fer les campanades davant del televisor o aprofitareu per anar al restaurant i que us serveixin? Amb la família, o és una festa per celebrar amb els amics? I seguireu la festa fins que surti el sol i potser veure’l des del Far, o sou dels que no us agrada sortir aquest dia?

Tot i que encara hi ha algú que no ho té decidit, la majoria sap ben bé on passarà el traspàs del 2016 al 2017. Hem sortit al carrer i això és el que ens han explicat.

Mana la tradició que per entrar bé al nou any cal menjar dotze grans de raïm, al ritme de les dotze campanades. També diuen que portar roba interior vermella dóna bona sort.

Al marge d’això, el canvi d’any porta implícit fer una mica de balanç del que s’acomiada i marcar-se objectius de cara al nou. De propòsits els calellencs se’n fan molt, clàssics com deixar de fumar, o altres més d’acord amb les modes com plantejar-se fer un Ironman. Per això, també hi ha tants gustos com colors.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat