Calella serà una de les seus del Campionat d’Espanya de Seleccions d’handbol infantil, cadet i juvenil

czzyklpxuai9s2v

El Pavelló Municipal d’Esports del Parc Dalmau acollirà la competició infantil masculina dels Campionats d’Espanya de Seleccions d’Handbol per a categories infantil, cadet i juvenil que es disputarà entre el 2 i el 7 de gener en set ciutats catalanes. En paral·lel, es disputarà la Copa Espanya, que serà l’altre grup de competició. A Calella hi jugarà la selecció nacional catalana, amb un primer enfrontament contra Astúries, el dilluns 2 de gener a les 11.15h.

Catalunya ha estat designada seu del 2017 dels Campionats d’Espanya de Seleccions d’handbol de base amb motiu del 75è aniversari de la Federació Catalana. La competició es distribuirà en set seus, una de les quals Calella. També hi ha les ciutats de Malgrat de Mar, Mataró, Tordera, Palafolls, Blanes i Lloret de Mar.

A Calella es jugarà la competició infantil masculina, tant dels Campionats d’Espanya com de la Copa spanya de seleccions, l’altre nivell de torneig. Serà una de les més atractives que es disputaran segons ha explicat a Ràdio Calella TV Roland Sánchez, de l’organització. “És el grup en què hi ha més igualtat competitiva. Per això recomano anar tots els dies al pavelló, però especialment el 7 de gener per a la final, a la que esperem que hi arribi Catalunya perquè tenim un gran equip i és una de les candidates. A Calella s’hi donaran cita les vuit millors seleccions i el bon handbol està garantit”, ha assegurat Sánchez.

I és per això, i aprofitant que hi ha molta gent de vacances per les festes de Nadal. s’espera que els calellencs acudeixin al Pavelló i omplin les graderies.

En una entrevista a Ràdio Calella TV, Roland Sánchez ha explicat que la infraestructura hotelera de les ciutats-seu ha estat un dels criteris que més s’ha valorat en l’elecció del territori que acolliria el Campionat d’Espanya, per tal de garantir així la comoditat dels prop de 2.000 esportistes que entraran en competició del 2 al 7 de gener. Ha estat un dels factors que la Federació Espanyoal de Balonmano ha tingut en compte.

Durant aquests dies, també s’han programat activitats complementàries de formació. “Farem formació d’handbol platja, casualment Calella té un dels equips més importants d’Espanya, i farem un clínic orientat als entrenadors amb dos grans ponents com Jorge Dueñas i Fernando Barbeito, el seleccionardor nacional absolut femení i l’exseleccionador. Més nivell per a la formació dels entrenadors és impossible”, ha indicat.

Els partits es podran veure en directe per streaming a través de www.cesabm2017.cat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *