Què passa amb les inscripcions de l’IRONMAN 70.3 Barcelona?

voluntaris im

Els esportistes que s’havien inscrit per a l’IRONMAN 70.3 Barcelona del 17 de maig podran mantenir-la per a la nova data de la prova, el 4 d’octubre, segons s’ha confirmat aquesta mateixa setmana. La transferència serà automàtica i gratuïta, tal com informa l’organització en un comunicat que ha enviat a tots els participants i en el qual se’ls explica quines són les altres opcions que tenen al seu abast. Podran passar-les a la pròxima edició de l’IRONMAN 70.3 Barcelona 2021, o bé transferir-les per a les proves que tindran lloc a Eslovènia, Niça o Sardenya, els mesos de setembre i octubre d’aquest 2020. En tot cas, l’organització no contempla la possibilitat que es cancel·li la inscripció i abonar l’import.

Els participants a l’IRONMAN 70.3 Barcelona que vulguin competir el 4 d’octubre, la nova data anunciada per aquest 2020, no hauran de fer cap gestió amb l’organització de l’esdeveniment esportiu, segons s’ha confirmat en una circular enviada a tots els altetes inscrits, aquesta mateixa setmana.

Però hi ha altres opcions, entre les quals hi ha traslladar-la a la pròxima edició, prevista per al 16 de maig del 2021. És un canvi sense cap cost addicional per a l’esportista, que sí ho haurà de comunicar a l’organització per mitjà dels canals que s’indiquen en el correu electrònic.

També de forma gratuïta, les inscripcions de l’IRONMAN 70.3 Barcelona es podran canviar per participacions a les proves de la distància que tindran lloc, dins del calendari del 2020, a Eslovènia (6 de setembre), Niça (13 de setembre) o Sardenya (25 d’octubre).

En les últimes hores s’ha confirmat la cancel·lació de l’IRONMAN de Lanzarote. Les altres dues proves dins del territori estatal, Marbella i Mallorca, també es posposen a l’octubre, com passa amb la local.

Aquesta cascada de suspensions i cancel·lacions a nivell mundial de les proves coincideix amb la confirmació del canvi de propietat del grup IRONMAN, fins ara en mans de Wanda Sports. Segons ha confirmat l’empresa, Advance, una corporació dedicada a l’entreteniment, ha comprat la marca però no han transcendit les xifres de l’operació.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *