Qui ha guanyat el sorteig del SumaQuilòmetres?

Els comerciants van tancar la campanya de Nadal fent el sorteig de premis del SumaQuilòmetres, amb el que premien la fidelitat dels clients que confien en les botigues de Calella per fer les compres de les festes. Com va avançar Ràdio Calella TV, el recompte final va situar en les 22.000 el nombre de butlletes participants, emplenades amb gairebé 175.000 etiquetes que van repartir els 77 establiments adherits a la campanya. Moltes corresponien al bloc quatre, al dels premis més importants del sorteig. La guanyadora del premi principal ha estat la calellenca Angelina Ros, que s’ha emportat un val de compra per valor de 1.500 euros. Com és tradició, ahir durant l’acte del sorteig fet a l’auditori de Can Saleta se li va notificar el premi.

Aquest és el moment en què el conductor de la gala, Josep Grima, va realitzar la trucada del premi principal del sorteig.

Tots els premis del SumaQuilòmetres s’han quedat a casa:

1️⃣ Montse Basart (Calella): un viatge valorat en 350 euros
2️⃣ Presem Magim (Calella): val de compra per valor de 400 euros
3️⃣ Jaume Puig (Calella): val de compra per valor de 650 euros
4️⃣ Angelina Ros (Calella): val de compra per valor de 1.500 euros

A més, durant el sorteig es van repartir deu àpats en bars i restaurants de Calella, vuit entrades dobles per anar a veure una de les pel·lícules del Cicle Gaudí i tres entrades per a dues persones per al Cicle Cultural. L’associació de comerciants trucarà a totes les persones premiades i el llistat amb els noms es podrà consultar també als establiments que han participat a la campanya de Nadal.

El president dels comerciants, Josep Maria Gallart, reiterava ahir l’èxit de la iniciativa.

Contents perquè la campanya està molt consolidada, hem tret una mica més que l’any passat: uns 22.000 àlbums i 175.000 enganxines, la qual cosa ens fa molt feliços.

L’alcalde Marc Buch, que va fer les funcions de ma innocent durant el sorteig, va reconèixer el treball de l’associació i de les botigues de Calella per dinamitzar l’economia local i va animar a tothom a confiar en el comerç de proximitat durant aquests temps de dificultats.

A totes les botigues, primer agrair que formin part de l’associació perquè fa una gran feinada però també per apostar per Calella per fer negoci (…) Han sigut anys difícils, hem d’esperar que vagi a millor, i esperem que l’any vinent hi hagi molta més participació. Us animo a seguir comprant al llarg de tot l’any.

L’acte que normalment aplegava a representants de les botigues de Calella i servia per celebrar el final de la campanya de Nadal es va fer finalment a porta tancada per seguretat sanitària.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *