Ràdio Calella Televisió us ofereix una sèrie setmanal d’enderrocs

Es tracta d’una producció de Foto-Film Calella amb motiu dels seus 50 anys.

Cada setmana podreu gaudir d’un capítol de la sèrie on es podran veure imatges de l’època dels enderrocs emblemàtics de la ciutat. La Torre dels Anglesos, Can Pelayo, el cinema Àncora, l’església de l’Escola Pia o la Fàbrica de Pastes Saula en són un exemple. La sèrie acabarà amb l’enderrocament que s’està produïnt en aquests moments i que ha centrat l’actualitat d’aquests últims dies: la nau central de la Fàbrica Llobet-Guri on s’hi ha de posar el pati de la futura escola Salicrú que allotjarà una part de l’edifici.

saulacalellapaquet500gramsEl primer capítol, destinat a l’enderrocament de la Fàbrica de Pastes Saula -o La Flor del Dia-, la fàbrica, fundada a finals del segle XIX i destinada a la producció de pastes per sopa va ser enderrocada l’any 1966. Actualment l’espai està ocupat per un edifici d’habitatges, una zona comercial i el Passatge Francesc Matas i Rodés.

La sèrie es podrà veure setmana rere setmana a la part lateral de la pàgina web de Ràdio Calella Televisió. Cada dissabte es podrà gaudir d’un nou capítol de la sèrie que es mantindrà actiu durant la setmana i també es podran consultar capítols anteriors.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.