Ràdio Calella TV prepara el programa Cuines del Món

cuines

Ràdio Calella TV emetrà pròximament un programa realitzat en col·laboració amb l’Institut Euclides de Pineda de Mar sobre les Cuines del Món. Es tracta d’un projecte de diversificació curricular destinat a alumnes amb dificultats d’aprenentatge que comporten risc d’abandonament escolar, ja sigui per aspectes cognitius o per una situació sòciofamiliar desfavorable. L’empresa municipal de comunicació ha seguit les sessions formatives del projecte i n’ha elaborat un total de 10 càpsules audiovisuals.

cloenda_cuines_monAhir al vespre va tenir lloc l’acte de cloenda del projecte Cuines del Món de l’Institut Euclides de Pineda de Mar, que ha comptat amb la col·laboració de Ràdio Calella TV.

Es proposa fer un recorregut per les cuines dels cinc continents a través de diverses activitats en les àrees de Física i Química, Educació Visual, Llengües, Plàstica i Tecnologia. A banda de la part teòrica, els alumnes també aborden la part pràctica realitzant receptes de cuina en diverses sessions.

Després de tots els processos d’aprenentatge i com a treball final, els joves s’han posat davant les càmeres per enregistrar 10 programes amb algunes de les receptes que han après i que properament es podran veure a la web de Ràdio Calella TV i a les pàgines de Facebook i Youtube.

La cloenda del projecte va tenir lloc al Centre Cívic de Poblenou, on s’hi han dut a terme les gravacions dels programes.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat