Raimon Miranda ha rodat el film “En la nit fosca” a Pineda

La pel·lícula porta per nom ‘En la nit fosca’ i té temàtica vampírica que serveix com a pretext per poder parlar d’altres problemes profunds de l’ésser humà, ha explicat Raimon Miranda.

Aquestes preocupacions es veuen reflectides amb actors i actrius locals, i amb l’actor principal Bernat Costa, conegut com el ‘Johnhy Depp català’.

És un llargmetratge realitzat en un sol pla seqüència, que vol dir sense tallar des del principi fins al final. La idea està relacionada amb el tema fantàstic, exactament vampíric. Això ens serveix per parlar de temes de domini universal, aquells temes que ens preocupa a gairebé a tots els éssers humans: l’amistat, la mort, la vida, l’amor… El protagonista és l’actor Bernat Costa.

També ha explicat a una entrevista a Ràdio Calella TV, que el treball serà presentat abans que finalitzi (en els 15 dies vinents) el termini al Festival de Sitges, un dels més importants d’Europa, que aplega també alguns dels millors directors del món, sobretot de cinema fantàstic. Miranda ha dit que “passar el tall és complicat però la il·lusió per presentar el treball hi és”. El film és en català i dura 104 minuts, totalment autofinançat.

Totalment autofinançat i autoproduït. És la primera pel·lícula de ficció que he fet. Abans havia fet documentals, videoclips, curtmetratges però aquest és el primer llargmetratge i de ficció. I ens hem llençat a la piscina per intentar dur-lo a Sitges.

Un equip que ha posat totes les ganes i estimació del cinema i cultura, que també es veurà reflectit en moltes metàfores i simbolismes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *