Rando assegura que el PSC encara no ha iniciat el procés per decidir qui serà el cap de llista

La regidora de Participació, Drets Civils, Igualtat i Joventut, Cindy Rando ha anunciat que en breu engegaran tot el procés electoral per decidir qui encapçalarà la llista socialista les eleccions municipals del maig del 2023. Ho va avançar en el directe obert a preguntes que va fer ahir a través de la plataforma Instagram, on la regidora socialista no va voler detallar si es postula per ser la nova alcaldable del PSC.

A finals del mes d’octubre el portaveu socialista a l’Ajuntament de Calella confirmava el seu pas al costat, feia l’anunci que no repetiria com a cap de llista del PSC a les pròximes municipals per donar pas als joves de la formació. Josep Torres posava llavors el focus en l’actual regidora de Participació, Igualtat i Joventut, Cindy Rando, qui compta amb una experiència de 8 anys al Govern Municipal. Totes les travesses apuntaven a Rando com la nova cara al capdavant dels socialistes. Ahir, però, la mateixa regidora, a preguntes d’un ciutadà en l’instagram live que protagonitzava, no ho va voler confirmar. Assegura que ara tot just el partit s’està preparant per iniciar un procés de primàries que decideixi qui serà el seu cap de llista.

Pregunten si em veig com a cap de llista per a les municipals. Ara mateix no puc respondre aquesta pregunta. Tots els partits tenim unes fases de preparació interna i en el meu cas encara no ho hem fet. No puc respondre si em veig o no. Ho ha de decidir el partit en assemblea.

En un altre ordre de qüestions, durant el tercer Live del Govern Municipal la regidora també va aprofitar l’ocasió per parlar sobre temes relacionats amb les àrees de les quals n’és la responsable i va avançar que properament obriran una nova convocatòria d’ajuts per al lloguer jove.

Oferim una ajuda pel lloguer dels joves, amb la finalitat de poder ajudar als joves que volen emancipar-se-. Pretén donar una empenta amb les despeses inicials que comporten fer aquest pas. Obrirem la convocatòria d’aquí poc i rebreu tota la informació a través dels canals oficials de l’Ajuntament. És una ajuda puntual.

En anteriors edicions la convocatòria estava dotada amb 6.000 euros i s’adreçava a persones d’entre 18 i 35 anys, que acreditessin haver estat empadronades a Calella 5 dels últims 10 anys, i que fossin titulars d’un contracte de lloguer a la ciutat pel qual paguin una renda d’entre 150 i 600 euros mensuals.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *