Rauxa i disbauxa al carnaval infantil i el ball de disfresses

El rei Carnestoltes acompanyat d'una comitiva d'esportistes

La distinció de Calella com a Vila Europea de l’Esport 2016 ha estat molt present durant la celebració aquest dissabte del carnaval infantil.

El rei Carnestoltes s’ha fet acompanyar enguany d’una comparsa formada per diferents triatletes, futbolistes, tennistes i altres esportistes d’alt nivell. I com no, també de molts turistes. Just abans d’arrencar la rua que ha passat per diferents carrers de la nostra ciutat, el rei Carnestoltes ha tingut unes paraules pel nombrós públic aplegat a la plaça de l’Església, tant petits com grans.

El missatge d’en Carnestoltes ha estat molt clar: durant aquests dies cal anar de «farra» pel carrer, tirar-se tot a l’esquena i riure sense parar.

A la plaça de l’Església hem vist disfresses de tot tipus: dàlmates, guerrers, reis i princeses o guerrers, entre d’altres. La festa del Carnaval infantil compta any rere any amb la presència i implicació dels membres de la Colla de Geganters i Grallers de la ciutat, de l’Agrupament Escolta Montnegre, el Centre Obert Els Pins i l’ADF de l’Alt Maresme. Enguany també s’hi han incorporat els membres de l’Associació de Teatre Solidari, ATSOC.

El rei carnestoltes tenia un missatge molt especial pels nens i nenes de Calella.

I a la nit la festa es traslladava a la sala amb columnes de la Fàbrica Llobet Guri. Allà també i al ritme de la música de la Banda del Drac, els assistents gaudien d’una nit de disbauxa amb disfresses ben divertides. Si durant la tarda els esports eren els protagonistes, al ball de nit vèiem samarretes d’amor cap al Museu del Turisme. Núvies rialleres i àrbitres traient targeta vermella a tot aquell que no es divertia han estat altres personatges que s’han deixat veure per la festa de carnaval.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *