104 anys celebrant Santa Cecília, la patrona dels músics

sta_cecilia_can_salom

Alumnes de l’Aula Musical de Can Salom, cantaires del Cor Harmonia i alguns col·laboradors, com ara la soprano Beatrice Jiménez celebraran aquest cap de setmana la festivitat de Santa Cecília, la patrona dels músics. Serà la 104 edició dels actes que s’organitzen a Calella per celebrar la música, possiblement una de les ciutats on la tradició té més solera.

Calella no falla a la seva cita anual per celebrar la festivitat de la patrona dels músics. El Cor Harmonia i l’Aula Musical de Can Salom han organitzat tres activitats per divendres, dissabte i diumenge, una cada dia.

Es començarà amb l’audició dels alumnes de l’Aula Musical de Can Salom, al primer pis de la Sala Mozart. Ho ha explicat Albert Deprius en una entrevista al programa La Ciutat.

Hi participaran tots els alumnes de piano, guitarra, violí, bateria i cant, que oferiran una primera mostra del que han treballat en aquest inici de curs. És la primera audició que faran.

L’entrada a l’audició és lliure. No així per al concert de Santa Cecília de dissabte a la Sala Mozart, pel qual cal treure una entrades a canvi del donatiu de 5 euros. Els cantaires i músics estaran acompanyats per diversos col·laboradores, i Albert Deprius els dirigirà.

El farem amb els cantaires del Cor Harmonia, col·laboradors com la Beatrice Jiménez, que ja és gairebé de la família, i ho farem a les nou del vespre a la Sala Mozart (…) Els col·laboradors venen portats per les ganes de cantar perquè estan estudiant, s’estan preparant.

Les entrades es poden trobar al bar de Can Salom, cada dia de 18 a 20h.

La programació de Santa Cecília es tancarà diumenge a la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau. Els cantaires i músics interpretaran la Missa Pontifical de Lorenzo Perosi, a l’ofici de les dotze del migdia.

 

programa santa cecília

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *