“Recicla Cultura”, a Emprenedoria de l’Escola Pia

Els alumnes de l’assignatura optativa Emprenedoria de l’Escola Pia de Calella han tornat a fer aquest any el projecte «Recicla Cultura». Es tracta d’una iniciativa de la Xarxa Escola Pia Catalunya que té com a beneficiari a la Fundació Servei Solidari.

«Recicla Cultura» es fa per a la diada de Sant Jordi i consisteix en la recollida de llibres de segona mà que després, un cop els alumnes d’Emprenedoria han fet una selecció segons el públic i els preus, posen a la venda al mateix centre escolar del carrer Sant Pere. Els diners recaptats es lliuren a la Fundació Servei Solidari per tal de finançar cursos de llengua per a persones que no tenen recursos. Ho explica un dels alumnes d’aquesta assignatura, en Joseph Rojas.

A l’assignatura Emprenedoria, els alumnes són els encarregats de crear diferents grups de treball per donar forma al «Recicla Cultura». Hi ha grups que creen els punts de recollida, els que estan al punt de venda, els que classifiquen els llibres, els que elaboren punts de llibre de regal amb la compra o els que dissenyen la difusió i comunicació de la iniciativa. Per a Lorena Muñoz, alumna d’Emprenedoria, és molt interessant conèixer i saber com és tot el procés d’execució del «Recicla Cultura» des de la seva gestació fins al final, quan els llibres es posen a la venda.

Enguany s’ha incrementat la quantitat recaptada respecte a l’any anterior arribant fins als 417 euros. Així ho ha anunciat una altra de les alumnes que ha visitat els estudis de Ràdio Calella Televisió: l’Anna Domènech.

Aquest any ha estat la tercera vegada que els alumnes d’Emprenedoria han dut a terme el «Recicla Cultura».

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat