Recollida de signatures a Calella per demanar l’abolició dels correbous

El Partit Animalista muntarà parada de recollida de signatures demà diumenge a la Plaça de l’Església per demanar suport a la campanya “Festes sense bous. Tallem amb la tortura”. La iniciativa que estarà en marxa tot l’estiu té per objectiu informar els ciutadans del tracte que reben els animals durant els festejos que se celebren a Catalunya i al País Valencià.

La representant del PACMA Maresme, Anna Maria Soler, qualifica de vergonyant que es mantinguin aquests festejos on els animals es maltracten. “A Catalunya, tot i ser un país que es considera avantguardista i modern, encara es conserven tradicions com els correbous que són una vergonya perquè s’hi maltracten animals”, ha manifestat.

Soler confia en la bona acollida de la campanya a Calella, assegurant que és una ciutat que ha demostrat sensibilitat animalista en anteriors iniciatives. “Estic esperançada a poder arribar a les 500 signatures. Calella és un poble sensible i aquí el PACMA fa molts anys que treballem, primer va ser aconseguint eliminar els braus de Catalunya amb una ILP”, ha dit.

La campanya Festes sense bous. Tallem amb la tortura s’ha portat aquests darrers dies en poblacions veïnes com Pineda. Allà, diu la representant del PACMA, molts turistes van donar-hi suport. Una circumstància que preveu també es produeixi a Calella.

La parada estarà muntada de les onze del matí a les vuit del vespre, i serà punt de recollida de mantes, aliments i medicaments per a animals. El material s’entregarà a les protectores que hi ha a la zona.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Mariangeles ha dit:

    Ahí que poner punto final a estas costumbres barbaras.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *