Gairebé un any d’espera, i encara sense data, per a una gastroscòpia preferent

Es diu Miguel Martínez i el 18 de setembre farà un any que espera una gastroscòpia preferent a l’Hospital Sant Jaume de Calella. Al Miguel el van operar d’una úlcera ara fa 30 anys i durant tot aquest temps ha estat en tractament. Ara fa un any va començar a no trobar-se bé. Les digestions no les feia bé i per aquest motiu va anar a visita amb la seva doctora de capçalera. Li van fer l’exploració pertinent i una petició per fer una gastroscòpia amb caràcter ¨preferent¨.

Ara fa tres setmanes i veient que no tenia noticies de l’hospital, se’n va anar al Cap a veure a la seva metgessa per fer-li saber que encara no l’havien avisat. Davant la sorpresa de la doctora, se’l deriva a Atenció al Client a fi de conèixer què ha passat.

Vaig pujar fa tres setmanes i em van dir que hi ha molta llista d’espera i jo els vaig dir que lo meu era preferent, i si és preferent i porto un any d’espera, quan em diagnostiquin el que tinc, ja estaré mort. Quan més aviat sapiguem què tinc, més aviat podré evitar totes les molèsties que tinc. Em va dir que no em preocupés. Em van prendre les dades, el meu número de telèfon i em van dir que dijous em trucarien. Portem tres setmanes i a mi no m’ha trucat ningú.

A la pregunta de si ell, i al llarg d’aquestes tres setmanes ha trucat a l’hospital per preguntar com està el tema, la seva resposta ha estat que no. Diu que ha considerat venir a la ràdio a fer-ho públic, abans de tornar a l’hospital i haver-se d’enfadar.

Ells són els que m’han de trucar. Em va agafar el número de telèfon i em va dir que me n’anés tranquil, que en un parell de dies em trucaria per dir-me alguna cosa. Han passat tres setmanes i res. He preferit venir a la ràdio abans de tornar a l’hospital i haver-me d’enfadar.

Explica que les seves molèsties són constants. Tot el que menja li repeteix i hi han moments en els que ha de vomitar perquè no pot més. Explica que al llarg d’aquests 30 anys ha fet vida normal seguint un tractament, però que des de fa uns 3 anys les molèsties són continues.

Tots el menjars que faig em repeteixen constantment i hi han moments en què haig de vomitar perquè ja no puc aguantar. Intento aguantar-me però hi ha moments que vaig pel carrer i em vénen els vòmits i ho faig a qualsevol raconet. He anat bé, he estat treballant amb alguna molèstia però ara , i des de fa 2-3 anys, és constant. El que passa es que m’he acostumat a tenir aquestes cremors. La doctora em va dir que s’havia de fer una gastroscòpia per saber què tinc.

infomemiguelokEs dona el cas que el Miguel Martínez forma part del moviment Marea Blanca. Explica que ha estat temptat de fer-ho públic dins el grup, però que no ho ha fet perquè pensa que és un cas particular i que hi han coses més prioritàries.

 

A continuació podeu escoltar l’entrevista a l’usuari que ha fet la denúncia a micròfons de Ràdio Calella TV.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *