Rècord d’abonaments expedits a Renfe durant els mesos de maig i juliol

Renfe ha expedit a Catalunya 778.000 abonaments gratuïts de Rodalies i Mitja Distància en tres mesos. També s’han activat 12.500 títols d’Avant amb descomptes del 50%, segons les dades facilitades per l’operadora aquest dilluns. Els abonaments bonificats pels desplaçaments a partir de l’1 de setembre ja es poden adquirir des del dimarts passat a través de la web de Renfe i els canals de venda habituals. Aquests títols estaran vigents fins a finals d’any. Igual que en els casos anteriors, cal dipositar una fiança que es retorna si es fan un mínim de 16 desplaçaments.

Més de 765.000 són abonaments per viatjar als diferents nuclis de Rodalies i les línies de mitja distància. A més, també s’han venut 12.500 títols, aquests amb descompte del 50%, d’Avant per utilitzar-los als serveis de mitja distància d’alta velocitat i manté aquest descompte en els seus abonaments.

Precisament, des del dimarts, els usuaris de Renfe ja poden obtenir els abonaments gratuïts pel tercer quadrimestre, pels desplaçaments que es facin entre l’1 de setembre i el 31 de desembre de 2023. Recordem que, tot i ser gratuït cal dipositar una fiança de 10 euros en el cas de Rodalies i de 20 pel servei de Mitja Distància. Una vegada l’operadora constati que s’ha complert amb la condició d’haver realitzat mínim 16 desplaçaments amb aquests títols durant els 4 mesos, l’import es retornarà automàticament.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *