Arriba la 16a edició del Memorial Jordi Bachs

L’Associació de Vòlei Platja Calella ha organitzat per dissabte la setzena edició del Memorial Jordi Bachs que té com a objectiu dedicar un dia al vòlei platja competint i gaudint de l’esport. Els participants estan convocats a les nou del matí i el torneig s’allargarà fins al vespre amb una pausa per dinar. A hores d’ara hi ha 16 equips apuntats, les inscripcions es mantindran obertes fins a arribar a un màxim de 24.

Aquest dissabte l’Associació de Vòlei Platja Calella organitza el 16è Memorial Jordi Bachs, una tradició calellenca que enguany comptarà amb 6 camps. La previsió pel memorial és d’uns 20-24 equips de categoria absoluta i és que ja fa un temps que l’organització va decidir celebrar un altre torneig pels sot16, el memorial mini Bachs. Xavi Alonso és el president de l’Associació Vòlei Platja Calella.

Vam veure que hi havia també tanta demanda per participar de menors que hem separat la jornada en dos memorials. El mini Bachs el vam fer la setmana passada i va ser tot un èxit. Això ens permetrà que dissabte tinguem 24 equips i 6 camps. Al matí el que farem serà jugar les tradicionals fases de grups on tots juguen contra tots.

Després de jugar les fases de grup al matí, començant a les 9.30 h, està previst fer una pausa de dues hores per dinar per tornar a ficar-se a la tarda ja amb la fase eliminatòria que durarà pràcticament fins a les 20 h del vespre.

Alonso detalla que es tracta d’un torneig popular que recull els valors essencials de Jordi Bachs, sempre respectant les decisions dels àrbitres, els errors dels companys i els encerts dels rivals.

Intentem recollir la filosofia d’en Jordi quan era jugador en el sentit que era una persona molt competitiva però molt agradable amb el tracte, amb el fair-play com a principal valor. Volem que la gent s’ho passi bé i alhora competeixi.

Les inscripcions es poden fer fins divendres a voleicalella.com. El preu són 10 euros i inclou una samarreta commemorativa del torneig, aigua i fruita per a tots els participants.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.