Els centres de la Corporació atenen 61 casos Covid a Calella

HOSPITAL WEB 1

És manté el nombre de persones ingressades per Covid a l’Hospital Sant Jaume i al sociosanitari de Calella, segons l’últim recompte d’aquest dijous al vespre. La Corporació de Salut del Maresme i la Selva reporta un total de 31 persones ingressades per Covid a l’hospital i altres 30 al sociosanitari. En els darrers quatre dies també s’han reportat un total de 4 defuncions.

Tenint en compte l’últim recompte, a l’Hospital de Calella s’han registrat 12 nous ingressos i s’han donat 14 altes, dues de les quals són trasllats en altres centres sanitaris i 4 al sociosanitari de Calella. També s’han notificat 3 defuncions.

Al sociosanitari en els darrers dies s’han registrat 5 nous positius, 4 dels quals són trasllats de pacients amb necessitats sociosanitàries ingressats a la unitat de medicina intern del Sant Jaume. Al sociosanitari s’ha produït 1 defunció.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius en aïllament per la Covid és de 74 persones.

Baixen els indicadors epidemiològics

A Calella, en els darrers 14 dies, s’han diagnosticat 156 contagis per Covid, ja sigui amb prova PCR o d’antígens. D’aquests, 88 casos s’han produït en l’última setmana.

El risc de rebrot se situa en els 866.14 punts, per sota del miler al que es va arribar a principis de setmana, però igualment dins uns paràmetres molt alts. La taxa de reproducció també va a la baixa. Ara mateix és d’1,07, mantenint l’epidèmia en fase d’expansió.

Font: Grup de recerca BIOCOM-SC

Font: Grup de recerca BIOCOM-SC

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat