Repunt d’ingressos a l’Hospital de Calella

Torna a pujar el nombre d’ingressats per coronavirus als centres calellencs de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Segons l’últim recompte de les dades actualment hi ha 29 persones ingressades amb positiu per Covid a l’hospital i 8 al sociosanitari, 7 persones més que la setmana passada. L’organisme també ha reportat 1 defunció.

En els últims dies a l’hospital de Calella s’hi han registrat 16 ingressos i s’han donat 7 altes.

En el cas del sociosanitari, s’han produït 3 nous ingressos, un dels quals és un pacient amb necessitats sociosanitàries hospitalitzat en una de les plantes de medicina interna de l’Hospital de Blanes, i 1 alta d’un pacient que ja s’ha negativitzat, però que continua ingressat al centre.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 24 persones i n’hi ha 7 de confinades per contacte estret amb un positiu.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 599 punts i l’RT és del 1,33. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 504 punts i l’RT és de l’1,32. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 537 punts i l’RT és del 1,18.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *