ERC vol una concreció de les inversions en equipaments esportius

El grup municipal d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Calella ha presentat una moció per debatre al proper ple que es celebrarà dilluns 3 d’octubre.

Segons ha avançat a Ràdio Calella la portaveu dels republicans, Cristina Gómez, amb aquesta moció demanen a l’equip de Govern, format per CDC i PSC, que faci una planificació, quantificació econòmica i projecció en el temps de totes les inversions necessàries en els diferents equipaments esportius de la ciutat. Cristina Gómez diu que cal “fer una llista de les necessitats, una quantificació econòmica de cada actuació i també tenir en compte en la mesura del possible de les fonts de finançament de les inversions. Per tant, demanem una priorització, que té a veure amb una voluntat política però també amb les necessitats reals d’actuacions que s’ha de fer ja”.

Cristina Gómez ha explicat que degut a la gran quantitat d’esdeveniments i activitats esportives que es fan a Calella al llarg de l’any, hi ha una pressió important de les entitats que necessiten aquests espais. Segons la portaveu republicana, amb la planificació que ara demanen al Govern de Montserrat Candini es podria resoldre aquesta pressió perquè tothom podria conèixer el calendari i les prioritats en l’execució de les inversions a fer: “Seria fer una gestió eficient i eficaç de les inversions municipals, de la gestió d’una part del pressupost municipal i d’altra banda, forma part d’una manera de ser perquè ens sentirem còmodes explicant per què invertim en una banda i no en una altra; per què algunes inversions han d’esperar, tot ben explicat sempre s’entén millor. Sempre pot sorgir una urgència però almenys tenir una base”.

Cristina Gómez ha entrat en el registre de l’Ajuntament de Calella el text de la moció aquest dilluns.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *