Repunt d’ingressos per COVID-19 a l’Hospital de Calella durant la Setmana Santa

Imatge d'arxiu

6 nous positius registrats dia d’avui per COVID-19, eleven a 27 persones les que estan ingressades a l’Hospital Sant Jaume de Calella per aquesta malaltia. El nombre d’atesos actualment al centre hospitalari ha pujat des que va començar la setmana santa. Divendres passat – inici dels dies festius -, hi havia un total de 19 pacients hospitalitzats, 8 pacients menys que els actuals. Durant el dia d’avui no s’ha registrat cap alta i tampoc cap defunció.

A l’Hospital de Blanes, hi ha hagut un total de 4 noves altes, cap ingrés I una nova defunció. La xifra d’hospitalitzats és la mateixa que l’hospital de Calella, amb 27 pacients ingressats.

Pel que fa al nombre de professionals sanitaris positius dels centres de la Corporació de Salut del Maresme I la Selva, s’ha mantingut durant aquest cap de setmana, baixant als 89 professionals.

Si ens fixem en la tendència de la malaltia, durant els dies festius de Setmana Santa podem comprovar que hi ha hagut un repunt dels casos. Dijous eren 22 les persones ingressades a l’hospital de Calella per coronavirus, divendres la xifra va baixar fins a les 19, però dissabte va començar a haver-hi el repunt amb 20 pacients ingressats, augmentant als 21 el diumenge i fins als 27 del dia d’avui. El nombre total d’altes d’aquests dies ha arribat a les 20 persones que han superat la malaltia. La punta de nous positius es va produir el dimecres 1 d’abril, amb 9 casos. A partir de llavors, la corba va anar baixant progressivament fins a arribar al 0 d’ingressos el dimarts 7 d’abril. Ara però, després de les vacances es pot comprovar el repunt de la malaltia. Amb aquestes xifres al davant, s’insisteix en la crida per no abaixar la guàrdia i seguir complint amb els protocols de confinament.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.