Salut llença una nova web per gestionar les emocions durant el confinament

El Servei Català de la Salut ha creat una pàgina web de suport psicològic per ajudar als ciutadans a gestionar l’angoixa i la por durant la pandèmia de la COVID-19. Sota el nom de GestioEmocional.cat els usuaris en entrar aquesta plataforma online hauran de respondre a un qüestionari format per un centenar de psicòlegs. L’objectiu és poder donar eines a la ciutadania i resoldre casos lleus via atenció telefònica i derivar a l’atenció primaria els més greus.

L’aplicació permet detectar fins a 7 símptomes diferents, com ara la gestió del dol, problemes per dormir o l’ansietat. També t’ofereix 15 recursos amb continguts desenvolupats pel Servei de Psiquiatria de l’Hospital Vall d’Hebron per resoldre aquestes circumstàncies.

Imatge de l'APP

Imatge de l’APP


Segons les respostes que s’han donat en el test, l’aplicació detecta persones que poden mostrar un grau d’afectació més elevat i que, per tant, podrien necessitar suport psicològic d’un professional. Serà llavors quan un equip de psicòlegs del Servei d’Emergències Mèdiques s’hi posarà en contacte telefònic.

Els recursos que s’ofereixen contemplen des d‘exercicis d’auto gestió de les emocions, com de relaxació, de respiració, mindfulness, eines per poder dormir, per calmar els sentits o pel control del pensament, així com consells o informació d’hàbits saludables

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *