Resolta la incidència a l’estació de recàrrega de vehicles elèctrics

Els vehicles elèctrics ja poden tornar a carregar la bateria a l’estació que hi ha a la part alta del carrer Sant Joan, que ha estat fora de servei poc més d’un dia per una incidència, ara ja resolta. Va ser un problema de connexió amb la xarxa de comunicacions, que s’afegia als problemes de Gestvia per poder reposar una peça del sistema i que els havia tingut tancats durant aproximadament tres mesos. Ara ja funcionen amb normalitat.

L’estació de recàrrega de Calella permet donar servei a dos vehicles simultanis, amb connectors Mennekes i dos connectors Schuko. Com és habitual en aquest tipus d’instal·lació, es requereix una targeta RFID per a la seva activació, que es poden sol·licitar a l’oficina de l’empresa municipal de mobilitat i permeten accedir a qualsevol punt de la xarxa de recàrrega municipal de Catalunya.

Les dues places es tracten com a aparcaments de zona blava reservats a vehicles elèctrics, amb un estacionament limitat a 2 hores, per garantir la rotació dels vehicles elèctrics i evitar que s’ocupin per no autoritzats. El consum elèctric de l’estació de recàrrega no l’abona l’usuari sinó l’Ajuntament de Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *