Roben les aixetes dels lavabos públics del camí de la platja de Calella a plena llum del dia

Algú que sabia bé el que feia, per la manera d’actuar, ha robat les cinc aixetes dels lavabos públics que hi han al camí de sorra de la platja de Calella. Els fets van succeir abans d’ahir i se’n va tenir coneixement en fer-ne la darrera neteja del dia, abans de tancar-los.

Un robatori a plena llum del dia que pel ‘’modus operandi’’, està fet per algú que hi entén, amb la intenció de revendre el material. Albert Torrent és el tinent d’Alcaldia de Serveis de Ciutat

S’obren a primera hora del matí i es tanquen a les 20.30h. El robatori es va fer al llarg del dia. Està clar que és un robatori fet per algú que hi entén. Va tancar l’aigua i van robar les aixetes. No és vandalisme, és un robatori. Suposo que les deuen vendre en webs de compravenda perquè de la manera que les van robar no era per vendre-les a pes, sinó per tornar-les a utilitzar.

Durant molts d’anys, aquest ha estat un servei obert nit i dia. Justament va ser l’incivisme que l’equipament patia a les nits, el que va propiciar la decisió de tancar-los a partir de les 20.30h.

Els lavabos s’abaix es van tancar perquè cada vegada estan en unes condicions més precàries i a més a més hi patíem un vandalisme constant. Vandalisme, no robatoris. En vam posar un de fusta a dalt, al passeig. El que ens vam trobar abans d’ahir és que a l’hora d’anar-los a tancar a les 20.30h, quan es fa l’ultima neteja i es tanquen, doncs havien robat les aixetes dels cinc lavabos.

Detenció policial

En un altre ordre de qüestions aquestes darreres hores la Policia Local de Calella ha fet públic a través del seu compte de Twitter que han detingut un home de 29 anys de Mataró després de robar una bossa amb dos mòbils i diferents objectes a la platja de la nostra ciutat. L’han enxampat a la Riera Capaspre seguint la ubicació d’un dels mòbils. Les víctimes han recuperat els objectes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.