Resposta oficial de l’alcaldessa Candini a la carta d’Enric Millo

carta candini a millo

Montserrat Candini ha respost per escrit a la carta que el delgat del govern espanyol, Enric Millo, va enviar a tots els alcaldes de Catalunya demanant que garanteixin la neutralitat dels espais públics. En l’escrit assegura que “defensarà la llibertat d’expressió” i no la “repressió com a norma imposada als nostres conciutadans”.

També pregunta al delegat del govern si ha ordenat realitzar alguna actuació per identificar i reprimir els actes violents i intimidadors i per denunciar-los davant la Fiscalia, referint-se als aldarulls que es van produir a Canet quan els Segadors del Maresme van retirar les creus grogues que havia col·locat a la platja el CDR Canet i que van causar diversos ferits.

Candini també es refereix a la investigació que la Guàrdia Civil porta a terme sobre la suposada defraudació del fluid elèctric que hauria comès el consistori sobre els llaços grocs de l’enllumenat nadalenc de Calella. L’alcaldessa interpel·la directament al delegat del govern assegurant estar preocupada per la “instrumentalització partidista de la Delegació del govern, amb intents d’ingerència constant en la política i administració municipal”.

Candini acaba el text afirmant que la carta que ha enviat Millo contravé la Carta Europea de l’Autonomia Local i li suggereix que la llegeixi.

carta candini a millo

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat