Resultats esportius del cap de setmana

Fem un cop d’ull als principals resultats esportius del cap de setmana. En tennis taula, el gran partit de Sofia Xuan Zhang i Gabriela Feher fa que el Suris Calella guanyi 4 a 1 al líder de la Superdivisió, l’Arteal. Cara i creu perquè també hem de parlar de la doble derrota per 5 a 1 del Termotur Calella a terres gallegues, contra l’Oroso i el Vincios.

En bàsquet, el Club Bàsquet Calella Fundació Miquel Valls només ha fet 34 punts i ha estat apallissat pel Cabrils per un contundent 69 a 34.

En handbol, la Unió Esportiva Handbol Calella ha perdut a la pista del líder, el Terrassa, per 33 a 27. Com a dada curiosa, a falta de 15 minuts anaven per davant al marcador, un parcial de 13 a 5 els condemnava a la derrota.

I tanquem el repàs amb el futbol. Empat a 1 del Club Futbol Calella a Pineda i victòria de l’Aquahotel 5 a 1 amb l’Argentona. Aquests dos resultats fan que els dos equips juvenils calellencs empatin a 17 punts.

Recordeu que aquests i altres resultats els tindreu ampliats aquest vespre a partir de les 20:30h a La Banqueta amb Salvador Itchart. A Ràdio Calella i Calellatv.cat

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.