Tercera victòria seguida de la Ueh Calella

Els de Toni Guijarro han guanyat 27-21 a La Roca. Els calellencs, que dissabte havien guanyat en pista vallesana, han sortit a la pista molt tous. D’aquesta manera han rebut un parcial inicial de 0-3. Un avantatge que els vallesans han aguantat fins el minut 21, moment en que els nostres han empatat el partit. A la mitja part, la UEHC ja guanyava 14-12.
A la segona part, els calellencs han apretat més en defensa i, mica en mica, han aixamplat les diferències. Cal destacar les 17 aturades de Víctor Tejada i els 9 gols de Pablo Fierro.
Amb aquests dos triomfs contra La Roca i el de fa quinze dies contra el Gavà, els calellencs sumen tres victòries seguides. A la propera doble jornada, la UEH Calella jugarà contra el Garbí de Palafrugell.