Revetlla solidària per finançar el musical a benefici de La Marató del 2016

L’Associació de Teatre Solidari de Calella (ATSOC) celebrarà aquest dijous, 18 d’agost, la seva primera revetlla d’estiu. Serà al Passeig Manuel Puigvert, amb una programació que arrencarà a mitja tarda amb activitats infantils, a la que li seguirà un sopar a preus populars, música i sorteig de regals. Tots els diners que es recullin serviran per finançar la producció del musical que estrenaran el pròxim mes de desembre a benefici de La Marató, que es dedicarà a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Després de l’èxit de “Boscos Endins”, l’escollida per aquesta edició serà l’òpera rock “Jesucrist Superstar”.

L’ATSOC oferirà aquest dijous un tast del musical que estrenaran dins els actes que se celebren a Calella a benefici de La Marató: el primer acte de l’òpera rock Jesucrist Superstar.

El seu director, Ramon de Calasanz, i un dels membres de l’associació, Josep Grima, han parlat a l’Info Migdia de la revetlla que han organitzat per finançar la producció, i que arrencarà a dos quarts de set del vespre al Passeig Manuel Puigvert. La primera part estarà dirigida al públic infantil i, com la resta d’activitats previstes, tindrà aquesta finalitat solidària. “Cridem primer als petits perquè vinguin a fer-se un pintacares solidari per contribuir amb el projecte. Després hi haurà actuacions musicals i espectacles de dansa”, ha comentat Grima.

Les activitats s’encadenaran amb el sopar de revetlla a la fresca, a partir de dos quarts de deu de la nit, a preus populars i amb un menú d’entrepans freds, beguda i postre. El preu del tiquet és de 7 euros i se’n poden comprar al Café dos40, a la Sala Mozart i a Festallers del carrer Bruguera. Estarà amenitzat per d’altres actuacions musicals i ball, i inclourà el sorteig de diversos regals: una estada en un hotel, sopars o un tractaments de perruqueria.

Tots els diners recollits de la participació dels assistents aniran a cobrir les despeses que suposa el muntatge del musical. “I si en sobren, aniran directament al pot que fem amb Calella amb La Marató”, ha garantit Calasanz.

Els organitzadors garanteixen un munt de sorpreses durant la revetlla però també en la prèvia, amb l’objectiu de promocionar la cita a peu de carrer.

Durant l’entrevista, han subratllat la implicació i la “professionalitat de cor” de tots els integrants de l’associació, que dediquen el seu temps i talent a tirar endavant la proposta cultural, sempre amb un objectiu solidari. I en l’horitzó, tenen sobre la taula la possibilitat de fer representacions per a d’altres causes. “Estem en converses amb associacions per fer representacions de Jesucrist Superstar a benefici d’altres projectes”, ha confirmat Calasanz.

Gràcies a la representació de Boscos Endins, que va ser l’estrena i la presentació en societat de l’ATSOC, es van recaptar més de 1.000 euros per a La Marató dedicada a les malalties metabòl·liques.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *