Roben el projector de vídeo de la Parròquia de Calella

Un aparell que s’havia instal·lat fa unes setmanes enrere a l’interior de l’Església de Santa Maria i Sant Nicolau, al presbiteri. El succés va passar la nit de dissabte a diumenge, i es va descobrir quan el sagristà va obrir el temple per a la celebració de l’Eucaristia. Ràpidament ho va posar en coneixement de la Policia Local i també del responsable de la Parròquia, Mossèn Cinto Busquet, que aquests dies acompanya als pelegrins que participen a la Romeria a Montserrat.

“Era un projector nou de trinca, valorat en 4.000 euros, que ens havia donat un particular i que fèiem servir en les celebracions a l’Església. També van intentar entrar a la Sagristia, de fet van forçar els panys però no ho van aconseguir; i sí es van emportar els diners que hi havia dins d’una de les caixetes”, ha explicat el responsable de la Parròquia de Calella, Mossèn Cinto Busquet.

Segons Mossèn Cinto Busquet, no hi havia senyals clares que s’haguessin forçat les portes d’accés a l’interior de la Parròquia. És per això que no es descarta que els lladres s’hi quedessin amagats des de dissabte a la nit. En tot cas, no ho va poder fer una sola persona.

“Hi ha dues possibilitats, o bé que a l’hora de tancar l’església dissabte al vespre algú s’amagués dins sense que ho veiés el sagristà, i que des de dins obrís per deixar entrar a algú altre que l’ajudés. O que la porta lateral de l’entrada gran la deixessin mig oberta i accedissin a l’interior per allà”, ha exposat Busquet.

Mossèn Cinto Busquet ha estat informat d’aquest succés des de Montserrat, on aquests dies participa de la Romeria que organitza la Parròquia i a la que hi participen uns 400 pelegrins locals.

Els romers calellencs mantindran dimecres, diada de Tots Sants, una trobada amb el Pare Abat, que posarà el punt i final a la 89ena Romeria.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista al resposable de la Parròquia de Calella, Mossèn Cinto Busquet.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *