Rosario Flores inaugura aquesta nit l’Arts d’Estiu de Pineda de Mar

Hi presentarà el seu nou àlbum “Glòria a ti”, un tribut a la seva mare, l’artista Lola Flores, però en el concert també recordarà els grans hits de la seva carrera musical.

Rosario estrena el nou escenari del festival pinedenc, que s’ha traslladat en un espai al costat de la carretera Nacional 2, a l’aire lliure, amb capacitat per a 4.500 persones. El canvi ha permès millorar la visibilitat dels espectadors i fent un salt qualitatiu quant a l’oferta de serveis de restauració que oferia.

Segons ha explicat el director de l’Arts d’Estiu, Xevi Gómez, s’espera que aquesta edició marqui un punt d’inflexió en la trajectòria del certamen artístic pinedenc. “L’any passat teníem 8 actuacions i passem a 9, de les quals quatre són doble concert. Ampliem artistes, hi ha un nou espai amb més capacitat per a grederies i escenari, a la zona de restauració hi haurà una millora molt important. Esperem que sigui un any no només de consolidació sinó que aquests canvis ajudin a que el públic en surt molt satisfet”, ha declarat a l’Info Vespre de Ràdio Calella TV.

Aquesta nit hi haurà el primer dels concerts d’aquesta edició de l’Arts d’Estiu, que fa poc més d’un mes va anunciar la participació d’un altre gran nom de l’escena musical espanyola i internacional. David Bisbal actuarà per primer cop a Pineda de Mar, en un concert que va exhaurir entrades al cap de poques hores de posar-se a la venda.

El cartell de l’Arts d’Estiu inclou les actuacions del cantautor Ramon Mirabet amb el grup La pegatina; Els Amics de les Arts, que pujarà dalt l’escenari amb Gossos; The Original Blues Brothers Band o Chambao. El grup Jarabe de Palo, posaran el punt final a Arts d’Estiu 2017 el 26 d’agost, amb un concert en el qual repassaran les cançons més populars del seu repertori.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *