Una festa per engrescar als més petits a reciclar

Activitats perquè els més petits i les famílies s’animin a reciclar. Aquest diumenge a la plaça Lluís Gallart, entre les 10 i la 1 del migdia, hi haurà inflables, jocs i tallers de titelles amb motiu del Dia Mundial del Reciclatge, que se celebra aquest pròxim divendres 17 de maig. Calella està lluny d’arribar als objectius de separació de residus fixats per la Unió Europea, que és d’un 50%, mentre que la taxa de reciclatge a la ciutat no arriba al 43% i a la comarca és del 46%.

Animar als més petits a reciclar és un projecte de futur amb el qual se centra la Festa del Reciclatge d’aquest pròxim diumenge al matí a la plaça Lluís Gallart. Amb motiu del Dia Mundial del Reciclatge, hi haurà diferents activitats familiars, com un inflable per conèixer la importància de reciclar, un taller de titelles i jocs diversos. Tot plegat, una activitat familiar per prendre consciència els més petits, tal com exposa el regidor de sostenibilitat, Quim Pla, al programa LA CIUTAT:

A part de les activitats infantils també hi haurà un punt informatiu per resoldre dubtes i recollir bosses de ràfia per seleccionar els residus. Calella continua sense complir els objectius de reciclatge de la Unió Europea, que és del 50% de separació de residus. Les estadístiques de l’Agència de Residus de Catalunya pel 2022 a la ciutat situen la taxa de reciclatge al 42,44%. Al Maresme, la separació de residus va ser del 46% de mitjana entre totes les poblacions de la comarca.

 

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *