S’activen l’INUNCAT i el VENCAT: es preveuen pluges abundants i intenses durant la nit i matinada

Imatge d'arxiu

Alerta per l’arribada d’un temporal que afectarà el Maresme durant aquesta nit i matinada, especialment al nord de la comarca, amb pluges abundants que poden deixar acumulacions de fins a 100 litres per metre quadrat. Això anirà acompanyat d’una llevantada, que es mantindrà fins demà dimecres. A Calella, continua tallat l’accés al pas soterrani de la Riera Capaspre i s’ha posat en marxa el dispositiu previst per aquest episodi de precipitacions intenses amb la distribució de tanques per diversos carrers de la ciutat en cas que sigui necessari prohibir-ne la circulació.

El responsable del Servei Meteorològic del Maresme, Quim Serra, ha avançat que l’episodi de major intensitat de pluges i de mala mar es produirà aquesta nit i que anirà perdent força durant el matí de demà dimecres.

Al llarg d’aquesta nit i matinada es podran superar els 100 litres per metre quadrat en alguns punts de l’Alt Maresme. També hi haurà maregassa amb onades que superaran els 2,5 metres d’alçada.

Demà dimecres la situació marítima continuarà molt alterada i anirà acompanyada de ràfegues de vent que podrien superar el llindar d’avís i arribar als 75 quilòmetres per hora.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *