Salvador Illa (PSC) sobre la visita de Comín: “Calen solucions i compromisos concrets, no paraules”

El secretari d’organització del PSC, Salvador Illa, va reclamar al conseller de Salut que es deixi de visites i d’anuncis i doni solucions reals a les deficiències reconegudes a l’Hospital de Calella. Illa, que va reunir-se amb l’Agrupació local socialista i membres de la federació comarcal, va lamentar que aquest és un cas més que demostra que el Govern de la Generalitat de Catalunya porta cinc anys fent política d’esquenes als ciutadans.

Illa va dir en una entrevista a l’Info Vespre de Ràdio Calella TV que l’executiu català viu obsessionat amb la qüestió independentista, i que això l’allunya dels problemes reals dels catalans. Ho va contraposar amb la política que està fent el PSC a Catalunya, recordant que van esmenar els projecte de pressupost per aquest 2017 reclamar justament inversions per al Sant Jaume de Calella.

“El que fa falta no són visites sinó solucions i compromisos concrets. En el cas de l’Hospital de Calella, que el mateix conseller reconeix està per molt per sota dels estàndards requerits, calen inversions i no paraules”, va manifestar Illa en referència a la visita del conseller de Salut, ahir a Calella.

El secretari d’organització del PSC també va referir-se a l’anunci d’inversió de 4.000 milions d’euros en infraestructures a Catalunya que ha fet aquesta mateixa setmana el president Mariano Rajoy. Illa va dir que arriba tard i amb els deures per fer: “És un primer pas molt tímid i insuficient, que queda molt lluny de les expectatives que tenen els ciutadans de Catalunya i nosaltres mateixos, però és un primer pas que veurem si s’acaba complint”.

En clau local, el secretari d’organització del PSC va assegurar que Calella és un bon exemple de la “manera de fer socialista”, amb l’objectiu de ser útils a la societat. Confia que la participació en el Govern Local i la feina feta doni fruits de cara a pròximes convocatòries electorals.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista a Salvador Illa.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *