Salvador Illa (PSC) visita Calella per copsar la realitat del Maresme

IMG-20170329-WA0005

Avui ha vingut a Calella el Secretari de l’Àrea d’Organització del Partit dels Socialistes de Catalunya, Salvador Illa. Ha vingut a la comarca a visitar les agrupacions locals del PSC i a fer una reunió de treball amb els seus membres.

Illa ha parlat de la visita del Conseller de Sanitat a Calella, de la qual n’ha dit que el que cal són fets i inversions concretes, i no paraules. I ha recordat l’esmena concreta que el PSC va entrar al Pressupost de la Generalitat per resoldre el problema concret de l’Hospital de Calella.

L’exalcalde de La Roca del Vallès ha comentat també les inversions anunciades per Mariano Rajoy a Catalunya, que diu que és un primer pas tímid, que arriba tard, i que  caldrà vetllar perquè es compleixi el que ha promès. Durant l’entrevista Illa també s’ha referit a la relació PSC-PSOE després del sisme per la votació d’investidura a Rajoy.

A la ciutat de Calella Salvador Illa hi ha arribat a l’hora de dinar i hem baixat a poder-hi mantenir una conversa on hem abordat qüestions d’actualitat, com la visita d’avui del Conseller Comín, i temes de caire estructural i polític propis del PSC.

Tot seguit els oferim, doncs, el resultat de l’entrevista que hem mantingut fa unes hores amb Salvador Illa:

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat