Sant Quirze, a punt per tirar l’arròs

L’arrossada popular de l’Associació Sant Quirze se solidaritza amb les persones malaltes d’ELA i les seves famílies, destinant 1,50 euros de cada tiquet a la Fundació Miquel Valls. La festa gastronòmica se celebrarà aquest diumenge 9 de juny al Passeig Manuel Puigvert, amb la previsió de repartir entre 300 i 350 racions generoses d’arròs mariner, amb sèpia, escamarlans i musclos. Gemma Llamas i Marcel Rey, de l’equip de cuiners, n’han parlat aquest matí al programa LA CIUTAT.

A la una es començaran a vendre els tiquets de l’arrossada popular de Sant Quirze, aquest diumenge 9 de juny al Passeig Manuel Puigvert, com sempre, al monument de La Sardana. A les dues, se serviran els plats d’arròs mariner acompanyats d’una amanida, pa, beguda i postres. Tot per 15 euros. No es guarden taules ni cadires, i així ho han subratllat Gemma Llamas i Marcel Rey, que avui han passat pels estudis de Ràdio Calella TV per fer-ne difusió.

L’entitat ha comprat provisions per repartir entre 300 i 350 racions, que es cuinaran a la paella que els cedeix l’Ajuntament de Calella. Diu Marcel Rey, de l’equip de cuiners, que el secret d’un bon arròs són, tenir un bon fumet, respectar les quantitats de cada ingredient i paciència perquè faci xup-xup.

L’arrossada popular de Sant Quirze s’ha consolidat en el calendari gastronòmic calellenc i és ara una de les cites indispensables per a tothom. Com a novetat, es comprometen amb la causa de la Fundació Privada Miquel Valls de lluita contra l’ELA, donant 1,50 euros de cada tiquet a finançar els projectes d’atenció, acompanyament i impuls a la recerca i investigació sobre la malaltia.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *