Santa Susanna es desvincula de l’Arts d’Estiu per “diferències” amb la direcció del festival

arts estiu

La desena edició del festival Arts d’Estiu canviarà d’emplaçament després que Santa Susanna hagi decidit desvincular-se del projecte per “diferències amb l’organització ” segons ha avançat a Ràdio Calella TV l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier. Ara, l’Arts d’Estiu haurà de modificar la seva ubicació i replantejar on ubiquen el Village. Segons fonts municipals consultades per aquest mitjà, els concerts es faran a la Platja dels Pins, on se celebren les Barraques de Festa Major de Pineda de Mar. Amb tot, des de l’organització es garanteix que el festival es podrà realitzar sense cap mena de problema.

La setmana passada es van confirmar els primers artistes que hi actuaran: Sergio Dalma, José Luis Perales, Manel, Beret i Ara Malikian. Enguany però ho faran amb un canvi d’ubicació després que Santa Susanna hagi decidit no participar en l’edició d’enguany. L’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, ho ha atribuït a diferències amb la direcció del festival.

L’any passat vam fer aquesta aposta i aquest any hi havia diferències amb la direcció de l’esdeveniment. El fet és que hem fet una valoració de la nostra participació i hem considerat que aquest any no tocava, no hi ha res més. Sobretot valorem l’èxit i tota la gent que va estar involucrada l’any passat.

Una decisió que es va prendre tot just fa 15 dies, abans que s’anunciessin els primers noms que participarien en la desena edició del festival i a quatre mesos vista del seu inici.

Fa uns quinze dies o així que vam quedar totalment desmarcats del festival i ho vam comunicar.

De fet una de les altres qüestions que més preocupen és la possible contra programació amb les Barraques de Santa Susanna que s’han de celebrar la primera quinzena d’agost.

Intentarem que les Barraques o la festa dels 90, molt arrelada al municipi, no interfereixi amb el festival. Són coses que encara no hem pactat, que les hem de parlar amb l’organització. L’any passat ja vam parlar-ho i teníem tres dates marcades però no interferir. Hi va haver festes que no vam poder celebrar i d’altres com Barraques, que vam aprofitar l’escenari.

L’any passat va ser la primera edició en què l’Ajuntament de Santa Susanna va unir-se a l’organització del projecte. Aquesta adhesió va permetre disposar de terrenys de 4.000 metres quadrats compartits pels dos municipis, que li permetia oferir noves possibilitats de programació, més comoditat i oferta gastronòmica al Village.

Ràdio Calella TV s’ha posat en contacte amb l’Ajuntament de Pineda i l’organització del festival, qui de moment no han fet declaracions al respecte.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat