#SantJordi “Confessions d’un culer defectuós”, de Sergi Pàmies

cule

Sergi Pàmies publica ‘Confessions d’un culer defectuós’, un llibre sobre les passions i els sentiments que envolten el futbol… i més concretament, el Barça.

‘Confessions d’un culer defectuós’ és la història d’una conversió sentimental. Alternant reflexions i records, Sergi Pàmies analitza els orígens del seu barcelonisme i es planteja: És possible ser culer sense ser antimadridista? Existeix una manera genuïnament barcelonista d’animar l’equip? Ha de vendre’s el club l’ànima als patrocinadors per mantenir-se a l’elit?
Amb vint anys d’experiència com a comentarista de l’actualitat blaugrana en diversos mitjans de comunicació, Pàmies es planteja aquestes preguntes a través d’un exercici retrospectiu que agermana la ironia, el sentit crític i el registre passional.

Sergi Pàmies (París 1960) ha publicat set reculls de contes i també ha escrit tres novel·les.
En el terreny del periodisme ha exercit de comentarista futbolístic a El País i a La Vanguardia.

EL REGRESO DEL CATON, MATILDE ASENSI

Què poden tenir en comú la Ruta de la Seda, les clavegueres d’Istanbul, Marco Polo, Mongòlia i Terra Santa? Això és el que els protagonistes de El último Catón, hauran d’esbrinar posant de nou les seves vides en perill per resoldre un misteri que arrenca al segle 1 de la nostra era.
El retorn del Catón és una combinació magistral d’aventura i història amb la qual Matilde Asensi ens atrapa de nou.

LA LEGIÓN PERDIDA, SANTIAGO POSTEGUILLO
L’anhelat desenllaç de la trilogia de Trajà.

L’any 53 a. C. el cònsol Craso va creuar l’Eufrates per conquistar Orient, però el seu exèrcit va ser destrossat en Carrhae. Una legió sencera va caure presonera y ningú sap del cert què va passar amb aquella legió perduda. 150 anys després, Trajano està a punt de tornar a creuar l’Eufrates. Els parts esperen a l’altre costat. Les tropes del Cèsar dubten. Temen acabar com la legió perduda.

Però Trajano no té por i emprèn una gran campanya militar de Roma cap a la victòria o cap al desastre. Intrigues, batalles, i molt més s’entrecreuen en el relat més gran èpic del món antic, La legión perdida, la novel·la amb la qual Santiago Posteguillo tanca la seva aclamada trilogia sobre Trajano.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *