#Sant Jordi “Haru”, de Flavia Company

haru

Flavia Company proposa una altre vida possible a «Haru», un llibre d’aprenentatge que farà que després de llegir-lo vegis la teva vida d’una altre manera.

“Mai no tiris contra ningú; mai no tiris per seduir ningú; mai no tiris per ser més que ningú; mai no tiris per demostrar-te res a tu mateixa; el tir amb arc és un estat que es pot compartir.”
Aquestes són les paraules que acompanyen la Haru des de la seva entrada al dojo, on aprendrà l’art del tir amb arc, fins al camí vital que li farà qüestionar-ho tot, arriscar-ho tot i perdre-ho tot. Per rebre-ho tot.

Haru és una història que a través del viatge interior d’una jove, que tracta de transmetre la filosofia de la vida. És una novel·la sobre l’acceptació i el desinterès, un llibre diferent sobre l’amor, la vida i la mort.
Haru és també una novel·la plena de frases per reflexionar, que parlen de les relacions humanes, la supèrbia, les inseguretats, la paciència, el respecte… tot el que ens envolta dia a dia i amb el que hem de conviure.

Flavia company escriptora, periodista i traductora de 52 anys, establerta a Catalunya des de fa 40 anys. Ha treballat de crítica literària, professora de tallers literaris i presentadora. Però la seva vida professional destaca com a escriptora de contes, prosa poètica i novel·la. També és professora d’Universitat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *