S’anul·la el concert d’alumnes de l’Aula Musical de Can Salom per festejar Santa Cecília

Concert d'alumnes de Can Salom, en una imatge d'arxiu
Concert d'alumnes de Can Salom, en una imatge d'arxiu

S’havia de celebrar aquesta tarda al primer pis de l’equipament cultural però, a última hora, s’ha cancel·lat com a conseqüència de les denúncies per contaminació acústica que s’han rebut. Així ho ha confirmat el director del Cor Harmonia i responsable dels actes de celebració de la Festa de Santa Cecília, que enguany arriba a la 102 edició i que inclou, també, el concert de dissabte a les nou de la nit al Teatre de la Sala Mozart –amb entrades a la venda al preu de 5 euros– i l’actuació a l’Església Parroquial, diumenge a les 12 del migdia, on es cantarà la Missa Pontifical de Lorenzo Perosi.

Albert Deprius s’ha mostrat dolgut i tocat per haver hagut de prendre la d’anul·lar el concert dels alumnes. En una entrevista a l’Info Migdia ha advertit que els motius pels quals s’hi han vist obligats posen en perill el conjunt de l’activitat musical que desenvolupen tant el Cor Harmonia com l’Orquestra Simfònica Harmonia i també l’Aula Musical de Can Salom. Tota ella es realitza al primer pis de l’equipament del carrer Església.

“Degut a les denúncies reiterades d’un veí o veïna sembla que no s’hi poden fer segons quines activitats, i la nostra que és la musical sembla que porta soroll per algunes persones. Això afecta els assajos de l’orquestra i del cor, i també l’activitat diària de cada tarda al Centre Musical Can Salom”
, ha lamentat.

Deprius confia que finalment s’arribarà a una entesa i que es trobarà la solució més adequada per reconduir la situació actual de gran incertesa de futur. Ha dit que no es planteja renunciar al que s’ha aconseguit al llarg dels anys i que ha permès situar Calella com una de les ciutats que més treballa en pro de la música. I ha agraït la dedicació dels seus membres i el suport rebut de tots els seus col·laboradors, entre els quals hi ha també l’Ajuntament de Calella. El consistori, de fet, és coorganitzador de la Temporada Lírica Ciutat de Calella.

Aquest contratemps no afecta a la resta d’actuacions previstes amb motiu de la 102 edició de la Festa de Santa Cecília. Demà dissabte, 25 de novembre, a les nou del vespre es farà el tradicional concert al Teatre de la Sala Mozart amb la participació dels cantaires del Cor Harmonia, i les col·laboracions de la soprano Beatrice Jiménez, el pianista Xavier Dolz i l’Associació de Teatre Solidari de Calella.

Diumenge s’interpretarà la Missa Pontifical de Lorenzo Perosi a la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau, a les dotze del migdia.

Deprius cantarà La Traviata al Palau de la Música Catalana

El Cor Harmonia Calella ha organitzat un desplaçament per anar a veure la primera de les representacions que es faran de l’òpera de Verdi, el dimarts 5 de desembre. És el dia en el qual Albert Deprius hi actuarà en el rol d’Alfredo, un dels protagonistes principals del gran clàssic de la lírica, inspirat en l’obra La dama de les camèlies.

Han omplert les places d’un autocar i n’obriran un segon si en troben de disponibles. “Estic molt content. Quan els amics i els companys del cor ho van saber van decidir anar-hi en grup, finalment s’ha desbordat i ja tenim gairebé 80 persones apuntades. El problema és que no tenim un autocar més gran o un segon autocar perquè ens falten places. El viatge a Brusel·les ho té tot col·lapsat (…) Agraeixo de tot cor que la gent de Calella ens segueixen fora, encara que també és una molt bona oportunitat per veure el Palau de la Música Catalana”, ha assenyalat el tenor.

Si es poden obrir noves places, el telèfon per reservar-les és el 690 872 715. El desplaçament en autocar i l’entrada té un cost de 36 euros.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a Albert Deprius a l’Info Migdia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat