Coneix l’agenda esportiva del cap de setmana

Imatge @cfcalella
Imatge @cfcalella

Cap de setmana on tots els primers equips masculins calellencs jugaran fora de casa i els dos femenins disputaran els seus partits a Calella.

Després de la seva millora en el joc, el CF Calella intentarà assolir una victòria que podria significar un punt d’inflexió per tirar amunt. Els de Quique Gómez jugaran el diumenge a partir de les 11.45 h al camp del Rocafonda.

Els nois del CB Calella Fundació Miquel Valls, jugaran dissabte a les 16:00 h a la pista del Sant Narcís. Després de trencar la ratxa de quatre jornades perdent, els calellencs volen confirmar aquesta millora amb una victòria a la complicada pista gironina.

L’equip femení del CB Calella disputarà el seu partit contra el CB Roda diumenge a les 19:30 h a Calella. Les noies d’Àlex Moral són líders invictes amb deu victòries en deu partits i volen seguir en aquesta línia de joc i resultats.

Pel que fa a l’handbol, la UEH Calella és desplaçarà a Parets per jugar el seu partit dissabte a les 17:45h. Els de Salva Puig, intentaran aconseguir la primera victòria fora de casa.
En Volei, l’Escola Pia jugarà a casa diumenge a les 11 h. Les calellenques intentaran trenca la mala ratxa de resultats que les acompanya en aquestes darreres jornades.

En tennis taula, jornada en que ni les noies del Suris ni els nois del Termotur tenen partits previstos. Cal destacar, però, que Sofia Xuan Zang disputarà l’Open Internacional d’Espanya a Almeria i l’Alba Fernández ha estat seleccionada per jugar l’Open de Portugal a Guimaraes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat